http://www.gmfsound.com/Mixing_Board.jpg
bron: gmfsound.com

Na 10 jaar praktijkervaring als architect, een 3-tal jaar werk als docent op het gebied van BIM en na diverse kleinere en grotere BIM-implementaties te hebben opgezet, begeleid en uitgevoerd, werd de beslissing genomen om al deze kennis en ervaring te bundelen onder één vlag. BEAT architecture biedt advies, ondersteuning en ontwikkeling op het gebied van BIM aan, op een doorgedreven, praktijkgerichte manier én op maat van de klant.

Met alles wat er over en rond BIM geschreven wordt, is het voor veel

Trough of Disillusionment
Trough of Disillusionment – bron: webducate.net

partners in de bouwsector zeer onduidelijk geworden waar ze nu moeten beginnen, wat ze nodig hebben, hoe ze moeten starten en bij wie ze eventueel ondersteuning of (onafhankelijk) advies kunnen krijgen. Bovendien blijkt in de praktijk dat heel wat startende ‘BIMmers’ vaak snel ontgoocheld zijn, omdat BIM – zoals het hen ‘verkocht’ werd – niet blijkt te voldoen aan de verwachtingen – de typische “trough of disillusionment“, kenmerkend bij het adopteren van ‘nieuwe’ technologieën. Tenslotte verwachten veel bedrijven een persoonlijke aanpak, met respect voor hun eigenheid, vormentaal en stijl.

BEAT wil aan al deze aspecten tegemoet komen, en dit op een eigen specifieke manier. Weliswaar met een hoogwaardige kennis van de grote stromingen binnen BIM, maar toch met een eigen richting en aanpak – offBEAT, niet noodzakelijk volgens de standaard manier.
Door alle specifieke wensen perfect op elkaar af te stemmen, bekomen we de perfect mix die elke (nieuwe) gebruiker toelaat om op het gewenste tempo de omschakeling naar BIM te maken…

Contacteer ons voor meer info.

offbeat – not following the standard beat
Getagd op: